Petra Paulina Visual

Myyntistailaamme asuntoja – nopeutamme asuntojen myyntiä yli kymmenen vuoden kokemuksella Tampereella ja muualla Pirkanmaalla

Asunnon myyntistailaus on nykyaikaa. Petra Paulina Visual Oy on tehnyt asuntostailausta menestyksekkäästi vuosikymmenen ajan. Meillä onkin vankka käsitys siitä, miten asunnon myyntiä nopeutetaan ja mitä ostajat asunnolta vaativat. Me osaamme tuoda kohteiden parhaat puolet esiin. Myyntistailauksen avulla ostaja hahmottaa kodin toiminnallisuutta ja saa vinkkejä siitä, miten asunnon neliöt parhaiten hyödynnetään ja millaiselta asunto parhaimmillaan voisi näyttää.

Kalustevuokrausta yksityisille myyjille, rakennusyhtiöille sekä asuntosijoittajille.

Asunnon myyntistailaus tehdään kohteen valokuvausta varten joko asiakkaan omilla kalusteilla tai hyödyntämällä yrityksemme modernia huonekalu- ja pientavaravalikoimaa. Mikäli myytävä asunto on tyhjillään, vuokraamme huonekalut, valaisimet, tekstiilit sekä somisteet myös pitkäaikaiskäyttöön – vaikka koko myyntiprosessin ajaksi.

Asunnon myyntistailauksen hinta vaihtelee kohteen huoneluvusta ja sijainnista riippuen. Asuntostailauksen hinnat alkaen 300 € (+ alv 24%) asiakkaan omilla kalusteilla ja tekstiileillä toteutettuna. Hintaan sisältyy aina pientavaroiden vuokraus.

  • Asuntojen myyntistailausta
  • Huonekalujen vuokrausta
  • Ostamme saneerattavia kerrostalo-osakkeita Pirkanmaalta. Ota yhteyttä!