Petra Paulina Visual

Sisustussuunnittelua Tampereella ja koko Pirkanmaalla.

Tarjoamme sisustuspalveluja yksityiskoteihin, kesäasuntoihin ja toimitiloihin Tampereella ja lähikunnissa. Päivitämme sisustuksen raikastamalla tilaa sekä luomalla nykyaikaisia ratkaisuja tilojen toimivuuteen ja käytettävyyteen. Autamme kalusteiden hankinnassa ja sijoittelussa sekä materiaalivalinnoissa. Saat meiltä pienen budjetin sisustusluonnokset ja -konsultoinnit tai laajemman sisustussuunnitelman.

Somistuspalvelua kahviloihin, myymälöihin ja toimitiloihin

Somistamme kahvilat, myymälät, toimistot ja näyteikkunat täydentämään yritysilmettä, luomaan viihtyvyyttä ja hyvää fiilistä. Ja tietenkin parantamaan yrityksesi imagoa. Käänny puoleemme, kun haluat toimitilastasi viihtyisämmän pienillä keinoilla tai haaveilet laajemmasta yritysilmeen kohentamisesta. Tarjoamme yrityksellesi myös graafista suunnitteluapua vankalla kokemuksella!

Tuotekuvausten suunnittelu ja käytännön järjestelyt hoituvat kauttamme käden käänteessä. Toimimme yhdessä ammattivalokuvaajan kanssa ja loihdimme yrityksesi tuotteista tai tilasta näyttävät ja inspiroivat kuvat kaikkeen markkinointikäyttöön.

  • Sisustussuunnittelu ja konsultointi
  • Toimitilojen somistus ja tilasuunnittelu
  • Tuote- ja tilakuvausten järjestely